Incasso van uw onterecht betaalde bemiddelingskosten

U hebt 100% slagingskans bij het succesvol incasseren van uw onverschuldigde betaald bemiddelingskosten bij de verhuurmakelaars tot bijna 8 jaar terug.

Op eerste verzoek tot terugbetaling, dient de verhuurmakelaar u terstond te betalen op grond van het arrest van de Hoge Raad en gewijzigde wetgeving van Boek 7 Burgerlijk Wetboek.

Het is algemeen bekend dat de verhuurmakelaars pas gaan betalen als ze worden gedreigd met dagvaarden of wanneer ze daadwerkelijk gedagvaard zijn.

Daarnaast gaan de verhuurmakelaars gewoon door met hun onrechtmatige en dwangmatige invorderingpraktijk van onverschuldigde courtage bij de particuliere huurder en trekken zich niets aan van de ver weggelegen Hoge Raad.

Immers, indien u thans de bemiddelingskosten niet wenst te betalen krijgt u simpelweg geen huurovereenkomst aangeboden van uw gevonden huurwoning.

Bij het overleggen van uw factuur of een betalingsbewijs, ook indien u contant hebt betaald, kan het kantoor Mr. Schijlen het volledig voor u terugvorderen.

Neem direct contact op met:
Info@MrSchijlen.nl

Mr. Schijlen
Bond Towers
B Building – 3rd Floor
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda

Lees hier het interview in BNDeStem: http://www.bndestem.nl/regio/breda/bredase-jurist-emin-schijlen-huurders-betalen-vaak-te-veel-aan-makelaars-1.6184904